هندزفری بلوتوثی

مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس

نزدیک به شش ماه گذشته، سامسونگ از ایرپاد جدید خود تحت عنوان گلکسی بادز پرو سامسونگ (Samsung Galaxy Buds Plus) رونمایی کرد و این محصول در طی مدتی که در بازار است، طرفداران خود را نیز پیدا کرده؛ اما سامسونگ طی چند روز گذشته از محصول جدید خود که یک هدفون بی‌سیم بود، تحت نام گلکسی بادز 2 (Galaxy Buds 2) رونمایی کرد. البته باید متذکر شد که گلکسی بادز 2، جانشین گلکسی بادز پلاس نیست، چرا که این دو محصول با یکدیگر شباهت‌هایی نیز دارند. از همین رو تصمیم داریم در ادامه مقاله به مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس بپردازیم تا به‌طور کامل با این دو محصول سامسونگ آشنا شوید و خرید مناسبی انجام دهید.

بررسی کیفیت صدا و تماس در گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس
مهم‌ترین موضوعی که در زمان خرید ایرپاد باید مورد توجه قرار گیرد، بدون شک کیفیت صدا و تماس است. در همین راستا باید گفت گلکسی بادز 2 از استاندارد بلوتوث 5.2 به همراه Samsung Scalable Code، SBC و AAC پشتیبانی می‌کند. همچنین این مدل از گلکسی بادز، همانند مدل پلاس از درایور دوگانه برخوردار است. البته این دو محصول شباهت دیگری نیز دارند و آن وجود 3 میکروفون برای برقراری تماس در کیفیت بالا است.

گلکسی بادز 2 که به غول کره‌ای معروف است، قابلیت ANC نیز دارد. این قابلیت به این ایرپاد اجازه می‌دهد که نویزهای فعال را حذف کند. در حقیقت باید گفت این قابلیت که در Galaxy Buds 2 گنجانده شده به کمک دو میکروفون به کار رفته در آن، سروصدای محیط را تشخیص می‌دهند و سپس آن‌‌ها را حذف می‌کنند. در واقع می‌توان گفت روی هر یک از هدفون‌ها 3 میکروفون تعبیه شده که کار آن‌ها حذف نویز هنگام تماس صوتی است.

مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس

در رابطه با پخش صدا باید گفت گلکسی بادز پلاس در پخش صدای بم قدرت خوبی دارد و استفاده از آن کاربر را اذیت نمی‌کند، اما باید متذکر شد که چندان تحسین‌برانگیز نیست. سامسونگ در زمان ساخت و طراحی ایرپاد گلکسی بادز 2 به این موضوع نیز توجه داشته و تغییراتی را نیز اعمال کرده است؛ به‌طوری که صدای بم از این هدفون واضح و با کیفیت به گوش می‌رسد. سامسونگ در رابطه با این موضوع نیز اظهارنظر کرده و گفته Galaxy Buds 2 صدایی مسحورکننده و متعادل ارائه خواهد کرد.

مقایسه طراحی و رنگ‌بندی Galaxy Buds Plus با Galaxy Buds 2
به‌طور کلی طراحی در نظر گرفته شده برای گلکسی بادز 2 همانند گلکسی بادز پلاس است و شباهت‌های بسیاری به یکدیگر دارند. برای مثال اولین شباهت این دو ایرپاد را می‌توان لبه‌های صیقلی که دارند در نظر گرفت. البته باید متذکر شد که لبه‌های گلکسی بادز 2 در مقایسه با نوع پلاس، کمی خمیده‌تر و جذاب‌تر هستند. همچنین از لحاظ اندازه و ابعاد، سامسونگ این محصول خود، یعنی Galaxy Buds 2 را سبک‌ترین و کوچک‌ترین ایرپاد نامیده است.

در رابطه با یکی از تفاوت‌های گلکسی بادز 2 با گلکسی پلاس باید گفت که در مدل جدید، وینگ تیپ حذف شده است. البته این موضوع تنها تفاوت بین Galaxy Buds 2 و Galaxy Buds Plus نیست و کیس شارژ این دو مدل با یکدیگر کاملا متفاوت هستند. به‌طوری که بادز 2 یک کیس شارژ مربعی شکل به همراه لبه‌های خمیده دارد. این در حالی است که کیس شارژ گلکسی بادز پلاس، یک کیس بیضی شکل در نظر گرفته شده و باید گفت که استفاده از هر دوی این کیس‌‌ها حس خوبی را به کاربر منتقل می‌کند.

مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس

ابعاد در نظر گرفته شده برای کیس Galaxy Buds 2، برابر با 50* 50.2* 27.8 میلی‌متر و وزن آن به همراه هدفونی که در آن قرار می‌گیرد، برابر با 41.2 گرم است. از طرفی ابعاد کیس گلکسی بادز پلاس را می‌توان 38.8 * 70 * 26.5 و وزن آن به همراه ایرپاد را می‌توان 52 گرم در نظر گرفت.

از لحاظ رنگ نیز این دو محصول با یکدیگر تفاوت‌هایی دارند، به‌طوری که باید گفت گلکسی بادز پلاس در مقایسه با گلکسی بادز 2 از تنوع رنگی بیشتری برخوردار است و در 6 طیف رنگی سفید، آبی، مشکی، قرمز، صورتی و آبی در اختیار کاربران قرار می‌گیرد؛ اما گلکسی بادز 2 رنگ‌های محدودتری دارد و شما می‌توانید آن را در چهار رنگ گرافیتی، ارغوانی، زیتونی و سفید تهیه کنید.

بررسی ویژگی حذف نویز فعال در گلکسی بادز 2
در طول متن به این موضوع اشاره کردیم که سامسونگ در طراحی و ساخت گلکسی بادز 2 از ویژگی و قابلیت حذف نویز فعال استفاده کرده است. حال شاید بسیاری از کاربران با این قابلیت آشنایی نداشته باشند و ندانند که این ویژگی به چه منظور است. از همین رو باید گفت این قابلیت که در گلکسی بادز 2 مورد استفاده قرار گرفته، 98 درصد صدای محیط را حذف می‌کند؛ اما در کنار این قابلیت، Galaxy Buds 2 به سه سطح مختلف صدای محیط نیز مجهز شده است. این قابلیت به کاربر اجازه می‌دهد که بتواند تا حدودی صدای محیط را دریافت کند. این ویژگی زمانی کاربرد خواهد داشت که شما در محیط بیرون در حال استفاده از ایرپاد هستید و باید به اطراف حواستان باشد.

در گلکسی بادز پلاس قابلیت حذف نویز فعال وجود ندارد و از آنجایی که در ساخت آن از گوشی‌های پلاستیکی استفاده شده است، کاربر تا حدودی صدایی از محیط نخواهید شنید. البته این نکته را نیز باید ذکر کرد که Galaxy Buds Plus از قابلیت Ambient Aware پشتیبانی می‌کند. در رابطه با این قابلیت باید گفت که کاربر می‌تواند از طریق انجام تنظیمات مربوط به آن، صدای بیشتری از محیط را بشنود. در مجموع می‌توان گفت که اگر علاقه‌ای به شنیدن صدای محیط ندارید، گلکسی بادز 2 در مقایسه با گلکسی پلاس انتخاب بهتری خواهد بود.

مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس

مقایسه مقاومت، عمر باتری و محتویات جعبه گلکسی بادز 2 با گلکسی بادز پلاس
ویژگی مشترکی که بین گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس است را می‌توان داشتن گواهی IPX2 در نظر گرفت. این گواهی نشان می‌دهد که هر دو ایرپاد در برابر عرق کردن مقاوم هستند و شما می‌توانید از آن‌ها در شرایطی که عرق می‌کنید، مانند زمانی که در باشگاه هستید نیز استفاده کنید.

داخل جعبه این دو محصول، محتویات گوناگونی قرار دارد. برای مثال می‌توان به سری‌هایی که اندازه‌های مختلفی دارند و همچنین کابل USB-C اشاره کرد. البته اگر شما از خریداران گلکسی بادز پلاس هستید، می‌توانید در صورت نیاز و تمایل، به‌صورت جداگانه وینگ تیپ را نیز خریداری کنید تا با استفاده از آن ایرپاد در گوش شما محکم‌تر قرار گیرد.

موضوع بعدی که تصمیم داریم در رابطه با آن صحبت کنیم، باتری و عمر آن است. باتری به کار رفته در گلکسی بادز 2 کیفیت مناسب و قابل قبولی دارد، به‌طوری که باید گفت عمر باتری به همراه کیس شارژ به 20 ساعت می‌رسد؛ البته این مقدار برای زمانی که شما از ایرپاد به‌صورت تنها استفاده می‌کنید و حالت حذف نویز فعال است، به 5 ساعت می‌رسد؛ اما اگر حالت حذف نویز را غیرفعال کنید، می‌توانید تا 7.5 ساعت از ایرپاد به‌تنهایی استفاده کنید. عمر باتری گلکسی بادز پلاس بدون کیس شارژ، برابر با 11 ساعت خواهد بود. این مقدار زمان برای یک هدفون بی‌سیم که قابلیت حذف نویز فعال ندارد، مناسب به نظر می‌رسد و کاربر می‌تواند از آن به‌راحتی استفاده کند.

مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس

مقایسه قیمت گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس
یکی از مواردی که در مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی پلاس اهمیت دارد، قیمت است. در بازار ایران به دلیل نوسانات بسیاری که وجود دارد، امکان اظهارنظر قطعی درباره قیمت وجود ندارد؛ اما درباره این موضوع می‌توان قیمت دلاری محصول را بیان کرد.

گلکسی بادز پلاس که نسخه قدیمی محصولات سامسونگ به شمار می‌آید، قیمتی معادل با 129 دلار دارد، اما نسل جدید این محصول، یعنی گلکسی بادز 2 به سبب ویژگی‌های بیشتری که دارد، از قیمت بیشتری برخوردار است که می‌توان آن را 149 دلار در نظر گرفت. با بررسی که در قیمت دلاری می‌توان انجام داد، باید این نتیجه را گرفت که گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس از لحاظ قیمت با یکدیگر تفاوت چندانی ندارند و تفاوت آن‌ها تنها 20 دلار است. از همین رو بسیاری از افراد به دلیل اختلاف کم‌قیمت بین این دو محصول، ترجیح می‌دهند که گلکسی بادز 2 که ویژگی، امکانات و کیفیت ساخت بهتری دارد را خریداری کنند.

مقایسه گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس

مقایسه سایر ویژگی‌های گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس
تا به این‌جا برخی از موارد مربوط به گلکسی بادز 2 و گلکسی بادز پلاس را به‌صورت اختصاصی مورد بررسی قرار دادیم. حال در ادامه به بررسی سایر ویژگی‌های دو ایرپاد سامسونگ می‌پردازیم تا با آن‌ها نیز آشنا شوید.

یکی از تفاوت‌هایی که میان این دو مدل از محصولات سامسونگ وجود دارد، این است که مدل جدید امکان اتصال مستقل و هم‌زمان هر یک از هدفون‌ها به یک گجت الکتریکی متفاوت را می‌دهد؛ اما این قابلیت در مدل قبلی دیده نمی‌شود.

هر دو محصول سامسونگ می‌توانند به سیستم عامل اندروید و iOS متصل شوند، اما توجه داشته باشید که کمپانی سامسونگ برای مدل جدید، یعنی گلکسی بادز 2 یک اپلیکیشن مخصوص آی او اس را نیز به‌صورت اختصاصی طراحی کرده که کاربر می‌تواند از طریق آن برخی از ویژگی و قابلیت‌ها را شخصی‌سازی کند. برای مثال شخصی سازی صدای خروجی از ایرپاد یکی از این ویژگی‌ها به شمار می‌آید.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *